+ Reply to Thread
Results 1 to 12 of 12

Thread: Migration to a New Server

  1. #1
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934

    Migration to a New Server

    WoW! I wasn't expecting this. I don't check my mediacom email very often and that is where the notices are going. When I get all of the unexpected quirks worked out, I hope this means that landspro will be faster.

    My apologies for Landspro being down during the middle of the night. I happened to wake up and checked... I have been working with my server support off and on since around midnight.

    In the meantime, please be aware that we are running on two separate servers. I have updated my domain service with the new IP addresses, but it usually takes a day or two for the new ip addresses to be known by all.

    Should Landspro go down again, please know that I am monitoring and will get it back up as soon as I can.

    Also, if you should see things working differently, please let me know or post here.

    Thanks for your patience!!
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  2. #2
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934

    Attaching Inline Images

    I am having problems with this, but please know that I am working with the support desk on my server. I even tried to upload the recently attached pictures of the Chico seedlings, and I get an error.

    Be patient with me... Thankfully, it is summer, and I am on break!
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  3. #3
    testing from WebHSP support
    Attached Images  

  4. #4
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934
    Wow! You did it!

    Let me try...

    I still get an error. I will try from my son's laptop.
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  5. #5
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934
    Name:  Catalina..JPG
Views: 27
Size:  130.5 KBFrom my son's laptop, I get the same error.

    Are you uploading from my website or from your hard drive.

    Let me try...
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  6. #6
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934
    Name:  Catalina..JPG
Views: 26
Size:  130.5 KBI can upload from my website, but not from my hard drive or my son's hard drive.

    Weird or what?

    How did you do that?
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  7. #7
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934
    Trying again...

    Can't do it. Only from my website pics...
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  8. #8
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934
    Still trying
    Attached Images  
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  9. #9
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934
    Ah! You used my website link and did not insert inline...
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  10. #10
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934
    Trying againName:  Catalina..JPG
Views: 25
Size:  130.5 KB
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  11. #11
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934
    I can upload picture from the web, but not from my hard drive or camera memory disk.
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


  12. #12
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Zone 9a - Gulf Coast
    Posts
    9,934
    testing file attachment

    Name:  IMG_1315..JPG
Views: 24
Size:  130.5 KB
    Ann B.
    Zone 9a
    Gulf Coast


+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts